Mooie Tanden Voor Iedereen

  Prothetiek

  De tandprotheticus vormt een belangrijke schakel in het mondzorgteam van Houben Mondzorg. Hij is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen. De werkzaamheden van een tandprotheticus zijn gericht op herstel van kauwvermogen, esthetiek en spraak. Bovendien speelt de tandprotheticus een belangrijke rol in de nauwe samenwerking met tandarts en implantoloog.

  klikgebitTegenwoordig bestaan er diverse mogelijkheden voor wat betreft een gebitsprothese. Denk hierbij bijvoorbeeld aan volledige boven- en onderprothesen, frameprothesen, gedeeltelijke prothesen, prothesen op implantaten zoals het klikgebit, etc. Kwaliteit en draagcomfort van het kunstgebit zijn de afgelopen jaren steeds verder geperfectioneerd bij Houben Mondzorg. 

  Consult tandprotheticus

  Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsconsult bij de tandprotheticus krijgt u de gelegenheid om in alle rust problemen rond uw kunstgebit te bespreken. U wordt onder andere geïnformeerd over de mogelijkheden passend bij uw gebit, variërend van een kunstgebit of prothese, volledig of gedeeltelijk, tot en met een klikgebit of vaste prothese. Samen met u zoeken we naar een passende en esthetische oplossing. Uw tevredenheid en onze kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

  Voordat de tandprotheticus een behandeling start, kan het noodzakelijk zijn dat uw tanden en kiezen eerst door een van onze tandartsen beoordeeld dienen te worden. Vervolgens stellen ze in onderling overleg een behandelplan op. Uw wensen staan vanzelfsprekend centraal. Ter onderbouwing van het behandeltraject kunnen röntgenfoto’s worden gemaakt. Deze beelden dienen vaak ook getoond te worden als er een aanvraag voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar wordt ingediend. Aan de hand van de bevindingen worden uw huidige tandheelkundige situatie, het verloop van de voorgestelde behandeling en de tijd die hiervoor nodig is met u besproken. 

  Tandtechnisch laboratorium

  In lijn met de onder-één-dakformule beschikt Houben Mondzorg over een eigen tandtechnisch laboratorium: DentArt. Alle processen binnen de organisatie worden zodoende optimaal op elkaar afgestemd. Laboratorium en praktijk spelen in elke fase perfect op elkaar in. We nemen in onderling overleg esthetische en functionele beslissingen en werken nauw samen, van eerste kennismaking tot het moment dat u met uw nieuwe kroon, brug, losse prothese of klikgebit de praktijk verlaat. DentArt is bovendien een erkend opleidingsbedrijf.

  Neem voor meer informatie over Prothetiek of voor het maken van een afspraak contact op met Houben Mondzorg:
  Tel. 088 - 500 21 00

  TOP