Mooie Tanden Voor Iedereen

  Angst voor de tandarts?

  Door sterk verbeterde technieken in de tandheelkunde zijn veel behandelingen vrijwel pijnloos. Desondanks zijn er nog veel mensen die bang zijn voor een tandartsbezoek. Sommigen durven niet te gaan, met alle negatieve gevolgen voor tanden, kiezen en tandvlees van dien. Jammer, want onnodig.

  Bent u bang of kost het u moeite om een afspraak te maken voor een controle of behandeling?

  Praat er eens over met uw tandarts en/of uw tandarts assistente. De specialisten bij Houben Mondzorg zijn gewend om mensen met angst voor de tandarts op een professionele manier te begeleiden en te behandelen. Er zijn allerlei manieren om de angstgevoelens te beperken, zoals uitgebreide uitleg over de procedures en gebruikte instrumenten en materialen, extra tijd uittrekken, verdoving en kalmering. Geef het aan als u angstig bent voor de tandarts bij het maken van de afspraak.

  Behandeling onder narcose

  Bent u zó angstig voor de tandarts dat u afziet van bepaalde behandelingen? Of slaat u zelfs een tandartsbezoek over? U bent niet de enige! Het kan ook zijn dat iemand in uw omgeving zo angstig is, dat ze wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. NarcoDent wil deze patiënten graag helpen en is daarom een samenwerking aangegaan met Houben Mondzorg. Bij NarcoDent hoeft niemand zich te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

  Gratis intakegesprek

  Op de website www.narcodent.nl vindt u de vestigingen van NarcoDent, die een spreiding hebben over het gehele land. Hier kunt u ook een gratis intake gesprek aanvragen.

  NarcoDent Logo

  Neem voor meer informatie over Angstpatiënten of voor het maken van een afspraak contact op met Houben Mondzorg:
  Tel. 088 - 500 21 00

  TOP