Mooie Tanden Voor Iedereen

  Mooie tanden voor iedereen

  Houben Mondzorg staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige en volledige mondzorg. De klant staat vanzelfsprekend centraal. Goed werkgeverschap wordt gecombineerd met vernieuwende en onderscheidende concepten.

  Mooie tanden voor iedereen, dat is het uitgangspunt bij Houben Mondzorg. Preventie is echter de basis voor mooie en goede tanden. Onze mondzorg is er daarom op gericht tanden en kiezen in optimale staat te krijgen en te houden. Dat bereiken we door als multidisciplinair team samen te werken. Ervaren professionals in tandheelkunde, implantologie, chirurgie, tandprothetiek, tandtechniek en mondhygiëne houden uw gebit mooi en gezond, rekening houdend met uw wensen.

  Op het moment dat u besluit de weg naar goede mondzorg in te slaan en u een eerste afspraak bij Houben Mondzorg maakt, wordt geïnformeerd of uw interesse uitgaat naar een tandheelkundig of tandprothetisch consult. Geheel afhankelijk van uw wens plannen we een eerste afspraak in bij een van onze tandartsen of bij de tandprotheticus. Het eerste consult bij de tandprotheticus is gratis en geheel vrijblijvend.

  Het team van Houben Mondzorg staat klaar om de uitdaging met u aan te gaan.

  Wat mag u van ons verwachten?

  • Professionele zorg, service en garantie.
  • Kennis en technische middelen altijd up-to-date.
  • Behandelingen volgens vastgelegde protocollen.
  • Open, enthousiaste en betrokken medewerkers.
  • Multidisciplinair team bij complexe behandelingen.
  • Een goede vertaling van uw wensen, want die staan bij ons immers centraal.

  TOP