Mooie Tanden Voor Iedereen

  Houben Mondzorg Sittard-Geleen (Zorgboulevard Zuyderland Ziekenhuis):

  Mooie en gezonde tanden voor iedereen!

  Bent u woonachtig in de regio Sittard-Geleen, werkzaam binnen het Zuyderland ziekenhuis of komt u vaak op deze locatie? Zoekt u een gerenommeerde en patiëntvriendelijke tandartspraktijk die alle tandheelkundige zorg kan bieden? Houben Mondzorg in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden.

  De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.

  Openingstijden
  U kunt in onze praktijk in het Zuyderland ziekenhuis te Sittard-Geleen op afspraak zonder verwijzing terecht voor eenvoudige tot uiterst complexe behandelingen op allerlei tandheelkundig vlak.
  De reguliere openingstijden zijn:

  Maandag
  08.00 tot 12.00 uur
  13.00 tot 17.00 uur
  Dinsdaggesloten
  Woensdaggesloten
  Donderdag

  08.00 tot 12.00 uur
  13.00 tot 17.00 uur

  Vrijdag08.00 tot 12.00 uur
  13.00 tot 17.00 uur

  Wij betalen voor u het eerste uur parkeren
  in de Zuyderland parkeergarage d.m.v. een uitrij-kortingskaart welke verkrijgbaar is bij de Baliemedewerker.

  Afspraak niet nakomen

  Het kan iedereen weleens overkomen; u maakt een afspraak bij de tandarts en deze komt u niet na. Omdat er allerlei omstandigheden kunnen zijn waardoor u de afspraak niet na hebt kunnen komen, zullen onze praktijken de eerste keer coulant handelen. Bij de tweede keer dat u een tandartsafspraak niet nakomt, of niet 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, zijn wij genoodzaakt een vergoeding in rekening te brengen voor de tijd die wij voor u gereserveerd hadden.

  Afspraakherinnering
  Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, sturen wij van tevoren een e-mail met een afspraakherinnering. Wilt u deze herinnering ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw e-mailadres bij ons bekend is.

  Afspraak afzeggen
  Weet u dat u een afspraak heeft en moet u deze afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Op die manier hebben onze praktijken nog de tijd om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.

  Nog geen patiënt bij Houben Mondzorg Sittard-Geleen?

  Via de website kunt u zich eenvoudig en snel aanmelden als nieuwe patiënt. Door het invullen van het inschrijfformulier bent u binnen enkele minuten bekend bij ons en nemen we zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak bij een van de specialisten. Klik hier voor het inschrijfformulier.

  Houben Mondzorg zorgboulevard Zuyderland ziekenhuis
  Dr. H. van der Hoffplein 1
  6162 BG Sittard-Geleen
  Telefoon 088 - 500 21 00
  E-mail info@houbenmondzorg.nl

  U kunt ons vinden op de zorgboulevard op de eerste etage, boven de apotheek.

  Routeplanner: klik hier voor de route

  TOP