Mooie Tanden Voor Iedereen

  Praktijk Houben Mondzorg Maastricht

  Alle tandzorgspecialiteiten onder één dak

  Bent u woonachtig in de regio Maastricht en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk? De praktijk van Houben Mondzorg in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak.

  De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.

  Openingstijden
  U kunt in Maastricht op afspraak zonder verwijzing terecht voor eenvoudige tot uiterst complexe behandelingen op allerlei tandheelkundig vlak.
  De reguliere openingstijden zijn:

  Maandag t/m donderdag08.00 tot 12.00 uur
  13.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag08.00 tot 12.00 uur

  Afspraak niet nakomen

  Het kan iedereen weleens overkomen; u maakt een afspraak bij de tandarts en deze komt u niet na. Omdat er allerlei omstandigheden kunnen zijn waardoor u de afspraak niet na hebt kunnen komen, zullen onze praktijken de eerste keer coulant handelen. Bij de tweede keer dat u een tandartsafspraak niet nakomt, of niet 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, zijn wij genoodzaakt een vergoeding in rekening te brengen voor de tijd die wij voor u gereserveerd hadden.

  Afspraakherinnering
  Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, sturen wij van tevoren een e-mail met een afspraakherinnering. Wilt u deze herinnering ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw e-mailadres bij ons bekend is.

  Afspraak afzeggen
  Weet u dat u een afspraak heeft en moet u deze afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Op die manier hebben onze praktijken nog de tijd om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.

  Nog geen patiënt bij Houben Mondzorg Maastricht?

  Via de website kunt u zich eenvoudig en snel aanmelden als nieuwe patiënt. Door het invullen van het inschrijfformulier bent u binnen enkele minuten bekend bij ons en nemen we zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak bij een van de specialisten.
  Klik hier voor het inschrijfformulier >

  Houben Mondzorg Maastricht
  Prof. Pieter Willemsstraat 21
  6224 CC Maastricht
  Telefoon 088 - 500 21 00
  E-mail info@houbenmondzorg.nl
  www.houbenmondzorg.nl

  Routeplanner: klik hier voor de route

  TOP