Mooie Tanden Voor Iedereen

  Praktijk Houben Mondzorg Beek

  Alle tandzorgspecialiteiten onder één dak

  Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Houben Mondzorg in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak.

  De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.

  Openingstijden
  U kunt in Beek op afspraak zonder verwijzing terecht voor eenvoudige tot uiterst complexe behandelingen.

  De reguliere openingstijden zijn:

  Maandag t/m donderdag08.00 tot 12.00 uur
  13.00 tot 17.00 uur
  Vrijdag08.00 tot 12.00 uur


  Afspraak niet nakomen

  Het kan iedereen weleens overkomen; u maakt een afspraak bij de tandarts en deze komt u niet na. Omdat er allerlei omstandigheden kunnen zijn waardoor u de afspraak niet na hebt kunnen komen, zullen onze praktijken de eerste keer coulant handelen. Bij de tweede keer dat u een tandartsafspraak niet nakomt, of niet 24 uur voor aanvang van de afspraak afzegt, zijn wij genoodzaakt een vergoeding in rekening te brengen voor de tijd die wij voor u gereserveerd hadden.

  Afspraakherinnering
  Om te voorkomen dat u uw afspraak vergeet, sturen wij van tevoren een e-mail met een afspraakherinnering. Wilt u deze herinnering ook ontvangen? Zorg er dan voor dat uw e-mailadres bij ons bekend is.

  Afspraak afzeggen
  Weet u dat u een afspraak heeft en moet u deze afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Op die manier hebben onze praktijken nog de tijd om de voor u gereserveerde tijd aan een andere patiënt aan te bieden en worden er bij u geen kosten in rekening gebracht.

  Nog geen patiënt bij Houben Mondzorg Beek?

  Via de website kunt u zich eenvoudig en snel aanmelden als nieuwe patiënt. Door het invullen van het inschrijfformulier bent u binnen enkele minuten bekend bij ons en nemen we zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak bij een van de specialisten. Klik hier voor het inschrijfformulier.

  Houben Mondzorg Beek
  Van Sonsbeecklaan 3a
  6191 JL Beek
  Telefoon 088 - 500 21 00
  E-mail info@houbenmondzorg.nl
  www.houbenmondzorg.nl

  Routeplanner:
  klik hier voor de route

  TOP