Mooie Tanden Voor Iedereen

  Bent u bang voor de tandarts?

  U bent niet de enige! Tandartsangst komt veel voor: 2,5 miljoen Nederlanders zien op tegen een tandartsbehandeling. Wij bieden deze groep mensen een passende oplossing, namelijk een tandartsbehandeling onder algehele narcose. Narcose resteert vaak nog als enige oplossing om angstige patiënten, die alles al geprobeerd hebben, een tandheelkundige behandeling te laten ondergaan. NarcoDent wil deze patiënten graag helpen en is daarom een samenwerking aangegaan met Houben Mondzorg.

  Kent u iemand die zeer angstig is?

  Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende.
  Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

  Anesthesiologie

  Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA).

  Gratis intakegesprek

  Meer informatie over Narcodent en de locaties vindt u op www.narcodent.nl. Hier kunt u ook terecht voor het aanvragen van een gratis intakegesprek.

  NarcoDent Logo

  TOP