Mooie Tanden Voor Iedereen

  Gebitsprothesen

  Als tanden en/of kiezen geheel of gedeeltelijk worden verwijderd, vervangt een gebitsprothese het oude gebit. Het vervaardigen van een goed passende gebitsprothese vergt tijd en vakmanschap. Een loszittende gebitsprothese is niet alleen lastig met praten en eten, maar kan eveneens pijnlijk zijn. Onze mondzorgpraktijk biedt twee oplossingen: een klikgebit en een schroefgebit.

  klikgebitKlikgebit

  Een klikgebit is vergelijkbaar met een reguliere gebitsprothese. Het grote verschil is dat een klikgebit wordt vastgeklikt op doorgaans twee, vier of zes implantaten. Hierdoor zit het muurvast. U zult geen last ervaren van vervelende drukplekken en kunt weer pijnloos kauwen.

  Klikgebit duurder in 2017

  Minister Edith Schippers heeft 20 mei 2016 een brief met voorgestelde wijzigingen van de eigen bijdrage gestuurd aan de Tweede Kamer. Door deze wijzigingen zal de eigen bijdrage voor het klikgebit in 2017 veranderen. Wilt u hogere kosten voorkomen, onderneem dan nú actie!

  Schroefgebit

  Een schroefgebit, ook wel vaste brug genoemd, is in tegenstelling tot een klikgebit niet uitneembaar. De prothese wordt verankerd op zes tot tien implantaten. Voordeel van het schroefgebit is dat de prothese niet voorzien is van een gehemelteplaat, waardoor u uw oorspronkelijke smaakgevoel behoudt. Een schroefgebit sluit in de regel exact aan op het tandvlees en is esthetisch gezien de mooiste oplossing.

  Rebasing

  Neem voor meer informatie over Gebitsprothesen of voor het maken van een afspraak contact op met Houben Mondzorg:
  Tel. 088 - 500 21 00

  TOP